ОТ 1998г. ФАБРИКАТА НИ В ТУРЦИЯ ДОКОСВА ЖИВОТА ВИ

Занимаваме се с производство на бельо, облекло и домашен текстил от 1998г. в Турция. Благодарение на нашите специалисти и най-нови технологии, които използваме, ние сме производители на  „безмъхеста поларена тъкан“, която според списание „Тime“ е едно от най-важните открития на 20-ти век. От 2023 г. разширихме отдел продажби и вече имаме складова база и в България.

Гордеем се с това, че Universal Tekstil е първата компания, която внесе поларени тъкани в Турция. Ние сме лидер в индустрията благодарение на нашите патентовани антибактериални, устойчиви на изпотяване и напукване, незапалими полиестерни тъкани, които произвеждаме в нашите съоръжения чрез плетене, боядисване и печат.

Освен това, играем важна роля за развитието на този сектор в нашата страна.

Ние осъществяваме това производство в нашите 67 720 m² открити и 50 000 m² закрити производствени съоръжения.

С капацитет за производство на тъкани, достигащ до 60 тона на ден, ние предлагаме превъзходно обслужване на много марки от различни краища на света.

Ние произвеждаме тъканите в наши собствени съоръжения в съответствие с международно признати стандарти за качество. С нашата модерна технология, качество на обслужване и висок производствен капацитет достигаме до европейския и близкоизточния пазар.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем първият избор на марките, които формират световната мода с нашите качествени продукти и специални дизайнерски модели, към които добавяме нашата иновативна перспектива.

НАШАТА МИСИЯ

Да бъдем надеждна, ориентирана към удовлетворението на клиентите марка, като произвеждаме качествени тъкани,  чувствителни към човешкото здраве и околната среда.